Aprīlī Vasagle un Songmics ražotāja precēm ir bezmaksas piegāde!

Rokas mikseris Krups 3 MIX 7000 F6085 500 W

Zīmols: krups logo bez fona Kods: EM-B07WTVFCY4 Birkas: ,

106,55 

Pieejams pasūtīšanai

Plānotais saņemšanas laiks: 6 - 9 dienas
Ikmēneša maksājums no 2.30 €
Minimālā pirmā iemaksa 0.00 €
- Ikmēneša maksājums 6,08  / 18 mēneši
esto 3 lv - Sadali maksājumu 3 vienādās daļās bez pārmaksas!
esto bnpl lv - Apmaksu veic 30 dienu laikā. Bez procentiem un papildus maksām!

3 MIX 7000 60 GADU IZDEVUMS

Atklājiet leģendāro rokas mikseri, kas jau sešus gadu desmitus ir radījis perfektus rezultātus. Rokas mikseris KRUPS 3 Mix 7000 ir virtuves iekārtu etalons — ierobežotā 60. gadadienas izdevumā jaunās gludās krāsās ar stilīgu kokvilnas maciņu piederumiem un garāku strāvas vadu, kas nodrošina vēl nebijušu mobilitāti. Ar KRUPS daudzu gadu pieredzi cepšanas jomā šī ierīce apvieno 500 W jaudu ar augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda putojumiem olu baltumiem un saldajam krējumam rekordīsā laikā. Izturīgi mīcīšanas āķi, kas izgatavoti no nerūsējošā tērauda, garantē optimālus rezultātus jūsu cepšanas vajadzībām ilgtermiņā. Veiktspēju papildina ērta lietošana ar vienu roku un uzlabota ergonomika labam satvērienam.

Atklājiet leģendāro rokas mikseri ar elegantām jaunām krāsām un ekskluzīvu piederumu somiņu, kas izgatavota no kokvilnas un garāku strāvas kabeli.
Izcili sajaukšanas rezultāti: 500 W motors ir apvienots ar Krups sešu gadu desmitu pieredzi, lai nodrošinātu ātrumu un efektivitāti.
Putotājs un mīklas āķis, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda: ilgstoša veiktspēja, pateicoties augstas kvalitātes nerūsējošajam tēraudam olu baltumiem un saldajam krējumam maksimāli perfekti un smagas mīklas (līdz 1 kg maizes mīklas) mīcīšanai.
Garāks barošanas kabelis: Ierobežota izlaiduma rokas mikseris ar garāku barošanas kabeli 165 cm vēl vienkāršākai sajaukšanai.
Kokvilnas soma. Ērta piederumu uzglabāšana elegantā kokvilnas somā, kas īpaši paredzēta jubilejas izdevumam.
Daudzi potenciālie lietojumi: ideāls rokas blenderis dažādām receptēm ar darbību ar vienu roku un vieglu piekļuves ātruma kontroli, turbo pogu un izmešanu.
Praktisks un ērts: ergonomisks rokturis ērtai un intuitīvai ikdienas lietošanai, kā arī ideāla ierīce mājās gatavotām receptēm ar bērniem: maize, kūka, pica un daudz kas cits.

Svars 1,4 Kilograms
Izmērs 30 × 10 × 18 cm
Jauda

500 W